woensdag 5 april 2017

Gelezen in maart

Een klein leven (Hanya Yanagihara) *****

Werkelijk subliem boek, vandaar de 5 sterren (die ik zelden geef). Het is een beklijvende roman die weken blijft hangen. Zelf ben ik 3x beginnen wenen tijdens het lezen. Maar je MOET dit boek lezen.
Over de 750 p. deed ik een maand.


Duivelmaeker (Bianca Mastenbroek) ***

Weer een jongerenboek dat ik voor het werk las. Maar deze is echt wel een leuke. Een mengeling van een historische roman met fantasy. Het gaat onrechtstreeks over het leven van Jheronimus Bosch.


En jij? Wat las jij de laatste tijd? Waren het aanraders?

7 opmerkingen:

 1. Oh, leuk om te weten. Ik kocht het boek om mee te nemen op reis, maar het bleek toen te dik voor mijn sjakosse (een belangrijke drempel). Ik nam Post Mortem mee en las het veel te snel uit. Blindelings van Kris Van Steenbergen is wat mij betreft een absolute aanrader van alle boeken die ik onlangs las

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag na het lezen van jouw reactie Blindelings liggen bij Barboek in Leuven. Maar ik koop tegenwoordig al mijn boeken bij Grim in Hasselt. Misschien dat ik daar namiddag eens langs ga :)

   Verwijderen
  2. Ik heb het boek moeten bestellen bij Grim in Hasselt omdat het al uitverkocht was. Vorige vrijdag ben ik het gaan halen. Na Euforie lees ik het! Thanks Patricia, voor de absolute aanrader!

   Verwijderen
  3. Ik vond Blindelings erg goed maar niet schitterend. Maar alleszins bedankt voor de tip Patricia!

   Verwijderen
 2. Het boek "Een klein leven" staat in de boekenkast om tijdens de vakantie gelezen te worden... hoe meer recensies ik lees, hoe nieuwsgierig ik word!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En, Flavie, wat vond je van 'Een klein leven'? #nieuwsgierig

   Verwijderen
  2. Ik ben er nog steeds niet aan begonnen... ooit komt het er van ;-)

   Verwijderen