vrijdag 9 maart 2018

Skip the diet, just eat healthy ...

Skip the diet, just eat healthy ... Dat was de quote waarmee ik m'n vorige blogpost beëindigde. En het wordt stilaan tijd voor een update, niet?

Awel, vanmorgen las ik op mijn weegschaal dat ik 25 kg kwijt ben. Woehoe!

Nu wil ik natuurlijk nog 16 kg vermageren. Maar dat komt nog wel. Blijven doorgaan! Mijn knop is omgedraaid en het gaat goed. Op 'vdwlies' op Instagram kan je updates lezen van mijn proces. Healthy lifestyle, dat is het. De knop omdraaien. Sporten, wandelen en gezond eten. Zorgen dat je verbruikt wat je naar binnen speelt. Klaar!

Maar toch is het geen gemakkelijke opgave. Ik heb zo mijn voorbeelden (vooral op Instagram).
En die supporters helpen ook veel natuurlijk!

Maar sportcoach Chloé en diëtiste Karolien zijn goud waard! Zij motiveren mij enorm!

En jij? Ben jij ooit moeten afvallen? Hoe is jou dat gelukt? Hoeveel kg ben je afgevallen? Of hoe blijf je op je huidige ideale gewicht? 

4 opmerkingen:

 1. Van mijn diëtist mag ik nooit meer op dieet :) Maar bij mij is er helaas wel meer aan de hand dan gewoon slechte eetgewoontes. Enfin. Er wordt aan gewerkt al is het vooral nog heel veel vallen en nog te langzaam weer opstaan. Proficiat met de resultaten enneuh.. Heel fijn nog eens een blogje van jou tegen te komen in mijn feedreader ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij bent supergoed bezig!!! En lief dat je dat zegt :)

   Verwijderen
 2. Ik heb je quote op instagram gezien en had mezelf net op dieet gezet omdat ik als "prediabeet" door mijn stijgende gewicht opeens in paniek sloeg. 'k ben nu al wat afgevallen, maar het doel is dus wel degelijk dat ik dit afleer als dieet te zien, maar als veranderde leefgewoonte. Je quote is sindsdien echt in mijn hoofd blijven plakken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt fijn om dit te lezen! Bij het veranderen van leefgewoonte gaat het echt om een klik maken. Een ander citaat van mij is: "eet alleen wat je verbruikt". Ik ben altijd alles blijven eten maar heel erg met mate. Behalve frietjes, chips en pizza, dat meed ik als de pest. Sinds een paar weken durf ik die dingen wel terug eten maar ik eet daar dan extreem weinig van. En ik maak daarna direct terug 'mijn klik' naar gezond eten. Nog een quote van mij: "het is of, of, of en niet en, en, en" ;)

   Verwijderen